GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

3x de leukste items voor een relatiegeschenk

Een fijne samenwerking gehad dit jaar? Vergeet je relatie dan niet te bedanken! Van een groot pakket tot een klein gebaar. Beide zorgen ervoor dat jouw relatie een fijn gevoel krijgt bij jullie samenwerking! Hier de 3 leukste items om cadeau te geven:

1. Een mooie pen

Iets wat je zelf wellicht niet snel koopt, maar wat o zo leuk is om te krijgen! Ga voor een vulpotlood voor de creatieveling, een balpen voor de schrijver of een vulpen voor degene met het mooiste handschrift. Bekijk ze hier!

 the perfect desk relatiegeschenken

2. Onze planner

Voor de nieuwe plannen die je hebt besproken met je relatie! Zo kan diegene ze meteen verder uitwerken en georganiseerd aan de slag gaan. Met deze planner is overzicht gegarandeerd! Bekijk hem hier. 

the perfect desk planner

3. Fotodisplay

En daarnaast ook perfect voor het uithangen van inspiratie! Zo kan jouw relatie hun leukste herinneringen, vision boards en to do lijstjes handig ophangen. Meteen een leuke aankleding voor hun kantoor. Bekijk hem hier!

 

Kom je er nog niet helemaal uit?

Bij The Perfect Desk helpen we je graag aan een pakket, passend bij jouw bedrijf. Zo matchen we de juiste kleuren en materialen bij elkaar om jouw huisstijl mooi door te voeren. Ook houden we rekening met de verpakking en een bedankkaartje voor erbij. Neem hier contact met ons op voor meer informatie!