GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

Agenda's 2022

Helemaal zin om het nieuwe jaar georganiseerd te starten? Wij bieden je de mooiste agenda's om dat voor elkaar te krijgen! Van linnen tot stevig papier, dit wil je.

1. Agenda Java & Ash Rose

Deze twee agenda's bestaan beide uit drie indelingen. Je vindt op de linkerpagina's weekoverzichten en aan de rechterklant plek voor je notities. Zo kan je plannen en noteren tegelijk! Ook zit er een fijn maandoverzicht in en is er plek voor je losse blaadjes.

Bekijk agenda Java hier / Bekijk agenda Ash Rose hier

 Agenda 2022 tinne+mia Agenda 2022 Tinne+Mia Java

 

2. Agenda 2022 - bruin

Deze agenda straalt één al minimalisme uit: ik houd ervan. Hij heeft een bruine linnen kaft en aan de binnenkant vind je een eenvoudige vormgeving, waardoor je niet wordt afgeleid. Naast een bekende indeling van een agenda vind je achterin ook een deel uit de Guided Journals. Zo stel je direct je doelen en kan je reflecteren over je werkzaamheden. Bekijk hem hier!

 

 

3. Agenda 2022 - Cloud Haze

Liever een wat groter formaat? Dan is deze agenda perfect voor jou! Aan de binnenkant vind je een ruime opzet van de weekoverzichten met plek voor notities. Ook zit er aan de achterkant een opbergvak voor losse blaadjes en met de stevige kaft en leeslinten is deze agenda compleet! Bekijk hem hier

 Agenda 2022 - Tinne & Mia Cloud Haze Agenda 2022 - Tinne & Mia Cloud Haze