Gratis verzending vanaf €50 met de code: VIJFTIGPLUS

Creative life - wij zijn erbij!

Van 12 t/m 14 november 2021 wordt de Werkspoorkathedraal in Utrecht weer omgetoverd tot een creatief walhalla, want het Creative Life event vindt dan weer plaats! Waarom je hierbij moet zijn? Dat lees je hier!

Het Creative Life event staat vol in het teken van, je raadt het al: creativiteit. En daar mogen wij als The Perfect Desk natuurlijk niet ontbreken. Op dit event maak je kennis met prachtige (handgemaakte) producten. Hierbij moet je denken aan sieraden, de leukste do-it-yourself pakketten, grafische ontwerpen, interieur en mode accessoires. Dat niet alleen, je kan er ook workshops en lezingen volgen!

Zo kan je onder andere leren papiersnijkunst, een origami lamp of mode illustraties te maken en luisteren naar inspirerende ondernemers tijdens de lezingen. Naast al dit leuks, is het ook de eerste keer dat je The Perfect Desk in reallife kan beleven! We pakken daarom extra uit met een gratis luxe inpakservice en kan je chique naamkaartjes laten kalligraferen bij ons. Zowel voor je kerstdiner, als voor je cadeautje. 

Enthousiast geworden? Koop je kaartje hier!