IN APRIL GEEN VERZENDKOSTEN MET DE CODE: APRIL

De mooiste items voor je werkplek

Een mooie, stijlvolle werkplek helpt om de productiviteit te verhogen en de creativiteit te verbeteren. Maak je werkplek mooier, functioneler en duurzamer met onze selectie van prachtige items. Investeer in stijlvolle opbergoplossingen en creëer de werkruimte van je dromen. Het is tijd om jouw desk te transformeren tot The Perfect Desk. Tot een plek waar je niet alleen graag werkt, maar die er ook  gewoonweg fantastisch uitziet. Hier zijn een paar must-have items die je werkplek naar een hoger niveau tillen qua stijl en functionaliteit:

Stijlvolle stekkerdoos

Laten we eerlijk zijn; dat stekkerblok is vooral functioneel. Maar als we er dan één nodig hebben, laten we dan gaan voor een stijlvol stekkerblok. Een multifunctioneel stekkerblok dat niet alleen al je gadgets van stroom voorziet, maar er ook nog eens goed uitziet. We stellen aan je voor: De Avolt Square 1.
Deze stekkerdoos met een vierkant ontwerp wordt geleverd met een 1,8 meter lang snoer en heeft drie stekkeringangen samen met twee USB-A-poorten. Wat deze mooie vriend zo handig maakt, is de magnetische bodem, waardoor hij gemakkelijk aan de muur of onder je bureau kan worden bevestigd. Compleet met een metalen plaatje en 3M-tape, biedt deze stijlvolle stekkerdoos flexibiliteit in waar je hem wilt plaatsen. Must have, toch?

 

Mooi toetsenbord

Je toetsenbord is er om je werk makkelijker en sneller te maken. Maar waarom zou je genoegen nemen met saai en standaard? Kies er een uit die bij jouw stijl past. Of je nu houdt van strak en minimalistisch of juist van speels en kleurrijk, er is altijd een toetsenbord dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Wij vinden dit een er-rug mooi toetsenbord!

Dit stijlvolle, draadloze toetsenbord weerspiegelt stijl en is ontworpen om op te vallen. Gemaakt van gerecycled plastic en met een dun, draagbaar ontwerp, is dit  wit toetsenbord jouw perfecte metgezel voor onderweg. Schakel moeiteloos tussen drie apparaten met de Easy-Switch-knop en werk sneller met de handige Fn-sneltoetsen. Personaliseer je ervaring met de Logi Options-app en geniet van comfortabel typen dankzij de zachte, ronde toetsen. En met een batterijduur van maar liefst 3 jaar hoef je je geen zorgen te maken over opladen. Kies voor een toetsenbord dat niet alleen goed aanvoelt, maar ook goed doet voor het milieu - met minimaal 49% gerecycled plastic in het ontwerp en verantwoord verkregen verpakking.


Een duurzame én stijlvolle bureau onderlegger

Als we het dan hebben over mooi en functioneel, dan kunnen we niet om deze classy bureau-onderlegger heen. Deze stijlvolle bureau onderlegger (desk pad) is handgemaakt in Nederland van gerecycled leer en wolvilt. Met zijn klassieke ontwerp en diverse kleuropties past deze desk pad perfect bij elk type bureau, terwijl hij tegelijkertijd zorgt voor een opgeruimde en georganiseerde werkomgeving. 


De afmetingen van 85 x 34 cm creëren een ruime werkplek, terwijl het gebruik van gerecycled materiaal zorgt voor een milieubewuste keuze. Gemaakt van hernieuwd leer- en wolviltafval, draagt de onderlegger bij aan het verminderen van afval en het verlagen van CO₂-uitstoot. Bovendien wordt het gerecyclede wolvilt geproduceerd in Italië van oude truien, wat aanzienlijke water- en energiebesparingen oplevert.

Een muismat met klasse

Is een desk pad te groot voor je? Of werkt je muis niet optimaal? Een muismat mag dan klein zijn, maar het kan een groot verschil maken in hoe je werkt. Kies er een van hoogwaardige materialen en in een design dat je aanspreekt. Het is tenslotte de kleine details die het verschil maken. Ook hiervoor zijn we weer verrast door de klasse en het duurzame karakter van de muismatten van Made out of.

Slimme opbergoplossingen

Last but not least, laten we praten over opbergruimte. Een opgeruimde werkplek zorgt voor een opgeruimde geest, dus investeer in stijlvolle opbergoplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar er ook goed uitzien. Denk aan opbergdozen, lade-organizers en documentenhouders die jouw werkplek georganiseerd houden zonder afbreuk te doen aan de stijl. En daarvoor verwijzen we, oeps, naar de organisers op onze eigen site. Hieronder vind je er twee uit onze collectie, van geborsteld aluminium.