GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

Een duurzaam notitieboek voor de moderne professional; stijlvolle, duurzame notitieboekjes

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het kiezen voor een duurzaam notitieboek een slimme en bewuste keuze. Bij The Perfect Desk begrijpen we de waarde van duurzame producten en hebben we een uitgebreid assortiment aan duurzame notitieboeken die zowel stijlvol als milieuvriendelijk zijn.

Onze aanbevolen duurzame notitieboekjes

Bij The Perfect Desk bieden we een verscheidenheid aan duurzame notitieboeken aan die passen bij verschillende stijlen en behoeften. Hier zijn enkele van onze favorieten:

 • Het notitieboek hervulbaar: Dit veelzijdige notitieboekje bevat drie afzonderlijke boekjes die je er gemakkelijk kunt uithalen. Of je nu wilt schrijven, schetsen, tekenen of gewoon wat krabbels wilt maken, deze set biedt het allemaal. Elk boekje is gedrukt op duurzaam FSC-papier en heeft een unieke indeling: een bullet journal, een blanco en een gelinieerd boekje. Deze drie boekjes zijn er naar wens uit te halen of te vernieuwen.
 • Het hervulbare notitieboek met een kaft van Vegan Leather: Met een afmeting van 14,8 x 21 cm biedt dit notebook voldoende ruimte om al je ideeën vast te leggen op 80 gelinieerde pagina's. De buitenkant is gemaakt van gerecycled PU-leer, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Beschikbaar in 4 (en soms 5) aantrekkelijke kleuren.
 • Hervulbaar notitieboek luxe: Dit is de beste keuze voor de moderne professional, naar onze bescheiden mening;-). De leren cover wordt gemaakt van gerecycled leer in het ambachtelijke atelier van Makers Lokaal. De papieren inhoud is vervaardigd in de groene drukkerij van Drukkerij de Bij. He tis gemaakt van 100% gerecycled FSC-papier en wordt op CO2-neutrale wijze geproduceerd. Beschikbaar in 3 professionele kleuren.

Wat maakt een notitieboek duurzaam?

Een duurzaam notitieboek wordt gekenmerkt door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden. Dit betekent dat de grondstoffen op een verantwoorde manier zijn verkregen, vaak uit gerecyclede of hernieuwbare bronnen. Denk aan papier dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen of gerecycled papier, en omslagen gemaakt van hernieuwbare materialen zoals kurk of gerecycled kunststof.

De waarde van duurzame notitieboeken

 1. Milieuvriendelijkheid: Door te kiezen voor duurzame notitieboekjes, verminder je de vraag naar nieuwe grondstoffen en draag je bij aan de vermindering van afval. Dit helpt de ontbossing te vertragen en de hoeveelheid afval die op stortplaatsen belandt te verminderen.

 2. Kwaliteit en Duurzaamheid: Duurzame notitieboeken zijn vaak van hoge kwaliteit en gaan langer mee. Ze zijn ontworpen om slijtage te weerstaan, wat betekent dat je er langer van kunt genieten zonder snel een nieuw notitieboek te hoeven aanschaffen.

 3. Uniek en Stijlvol: Veel duurzame notitieboekjes hebben een uniek en stijlvol ontwerp. Ze bieden een alternatieve esthetiek die opvalt en vaak een gespreksonderwerp kan zijn. Het gebruik van natuurlijke materialen geeft elk notitieboek een eigen karakter.

 4. Bewuste Keuze: Door te kiezen voor een notitieboek duurzaam, maak je een bewuste keuze die aansluit bij een duurzamere levensstijl. Het is een kleine, maar betekenisvolle stap richting een groenere toekomst.

  Waarom kiezen voor een duurzaam notitieboek bij  The Perfect Desk?

  Bij The Perfect Desk zetten we ons in voor duurzaamheid en kwaliteit. Ons assortiment duurzame notitieboekjes is zorgvuldig geselecteerd om jou de beste opties te bieden voor een groenere werkplek.

  Kies vandaag nog voor een duurzaam notitieboek en draag bij aan een betere wereld. Bezoek www.theperfectdesk.nl om ons volledige assortiment te bekijken en jouw perfecte duurzame notitieboek te vinden.