GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

Gratis stationery alert: Deel jouw wishlist en ontvang jouw favoriet GRATIS!

Ontbreekt er iets op jouw perfecte bureau? Laat het ons weten en ontvang het gratis!

He, lieve stationery liefhebbers!

Bij The Perfect Desk streven we ernaar om jouw werkplek te transformeren tot een oase van creativiteit, productiviteit en stijl. Maar we weten ook dat jouw ideale bureau er voor iedereen anders uitziet. Daarom willen we van jou horen!

Mis je een bepaald merk of product in onze shop? Die ene speciale pen waar je hart sneller van gaat kloppen? Een pennenbakje waar je gewoonweg verliefd op bent geworden of een notitieboekje waar je echt niet meer zonder kunt? Laat het ons weten en help ons om de perfecte werkruimte te creëren voor jou EN ANDEREN!

Hoe kun je jouw suggesties met ons delen? HEEEEEEEL SIMPEL! Stuur ons gewoon een e-mail op infos@theperfectdesk.com en vertel ons welk merk of product je graag toegevoegd zou zien aan ons assortiment. Bij voorkeur incl. link naar waar je het product hebt ingekocht. En hier komt het beste deel: als we jouw suggestie aannemen en dat merk of product opnemen in onze winkel, krijg je het gratis van ons!

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze kans om jouw werkplek compleet te maken met jouw favoriete stationery items. We kunnen niet wachten om van je te horen en samen jouw perfecte bureau te creëren.

Tot gauw bij The Perfect Desk!