GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

Hoe meet ik de inch van mijn laptop of tablet? TPD deelt een simpele gids

Heb je ooit online gezocht naar de perfecte laptophoes of -tas, maar raakte je verward door alle verschillende inchmaten? Of heb je een mooie hoes gezien in onze shop voor jouw tablet of laptop, maar heb je geen idee of die past? Geen zorgen, we got your back! Het meten van de inch van je laptop of tablet kan soms verwarrend lijken, maar met een paar eenvoudige stappen kun je precies de juiste maat vinden. In deze gids laten we je zien hoe je dat doet, zodat je zonder gedoe de perfecte bescherming kunt vinden voor jouw apparaat.

Mogelijkheid 1: Zoek de modelnaam van je laptop of tablet

Voordat je begint met meten, is het handig om de modelnaam van je laptop of tablet te achterhalen. Deze informatie is meestal te vinden op een sticker aan de onderkant van je apparaat of in de instellingen.

Als je de modelnaam van je apparaat hebt genoteerd, kun je online de specificaties opzoeken. Veel fabrikanten bieden gedetailleerde informatie over de afmetingen van hun producten, inclusief de schermdiagonaal. Als je de handleiding van je laptop of tablet hebt, kun je hierin ook de inchmaat vinden.

 

Mogelijkheid 2: Meet de schermdiagonaal

Weet je de inchmaat nog niet? Een andere manier om de inch van een laptop of tablet te meten, is door de schermdiagonaal op te meten. Dit is de afstand van de ene hoek van het scherm naar de tegenoverliggende hoek, gemeten in inches. Gebruik een meetlint of een liniaal om deze afstand nauwkeurig te meten. Zorg ervoor dat je de diagonaal meet en niet alleen de breedte of hoogte van het scherm.

 

 

Vind de mooiste hoes voor jouw tablet of laptop in onze shop!

Nu je de inch van je laptop of tablet hebt gemeten of opgezocht, is het tijd om deze te vergelijken met de beschikbare maten laptophoezen en -tassen in onze webshop. Onze productpagina's vermelden duidelijk welke inchmaten geschikt zijn voor elke hoes of tas, zodat je gemakkelijk de juiste keuze kunt maken.

 

Of je nu een MacBook, een Windows-laptop of een Android-tablet hebt, het meten van de inch is de eerste stap naar het vinden van de juiste accessoires. Bij onze webshop streven we ernaar om het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het vinden van de perfecte producten die bij jouw stijl en behoeften passen. Met de juiste bescherming kun je nu met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je apparaat veilig en stijlvol is beschermd.

 

Klaar om je laptop of tablet te beschermen met een trendy laptophoes of -tas? Bekijk ons assortiment laptoptassen en laptophoezen vandaag nog en ontdek de perfecte match voor jouw apparaat!