GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

Relatiegeschenk; duurzaam notitieboek met logo

Gepersonaliseerde producten zijn een geweldige manier om je merk onder de aandacht te brengen. Veel standaard promotieartikelen zijn echter van slechte kwaliteit en hebben een negatieve impact op het milieu en de samenleving. De tijd van deze wegwerpproducten is voorbij. Wij willen ons richten op duurzame relatiegeschenken die je merk positief onder de aandacht brengen, zonder schade aan mens en natuur.

 

Hervulbaar, duurzaam notitieboek met logo

Onze duurzame stationery lenen zich uitstekend als relatiegeschenk en zijn vanaf 25 stuks te voorzien van jouw logo. Een bijzonder voorbeeld hiervan is ons hervulbare notitieboek CIRCULAIR. Dit notebook is zeer geschikt als duurzaam relatiegeschenk, vanwege de mogelijkheden voor opvolging door het nasturen van refills. Bovendien is het mogelijk om je eigen notebook samen te stellen, en te voorzien van een eigen logo.

 

Alles over dit duurzaam notitieboek met logo

Dit geweldige luxe notitieboek is gemaakt met zorg en vakmanschap in Nederland. Elk product is een symbool van duurzaamheid en stijl.

  • De leren cover is in NL vervaardigd uit gerecycled leerafval en verrijkt met natuurlijke bindmiddelen. Een dunne PU-laag op 100% waterbasis geeft de kleurrijke cover een verrassend rubberachtig gevoel en een prachtige matte uitstraling. 
  • De papieren inhoud is vervaardigd in de duurzame drukkerij van Drukkerij de Bij. He tis gemaakt van 100% gerecycled FSC-papier en wordt op CO2-neutrale wijze geproduceerd.

Kies voor een notitieboek dat net zo mooi is van binnen als van buiten. Met de gerecyclede leren omslag, het FSC-gecertificeerde papier en het innovatieve design van dit hervulbare notitieboek, maak je niet alleen aantekeningen, maar ook een verschil.

 

Kenmerken van dit duurzame gepersonaliseerde notebook

  • Het logo kan met een maximale grootte van 10 cm breed op elke locatie op dit boekje worden geplaatst.
  • Is het notebook vol? Refills zijn via ons te bestellen. Via de elastieken verwijder je eenvoudig het volle notitieschrift, om deze voor een nieuwe te vervangen.
  • De afmetingen (wat breder dan een regulier notitieboek) wordt het als erg prettig ervaren op de zakelijke markt. 
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren: cognac en lichtblauw. 

 

Voorbeeld van gepersonaliseerde notebook van WalkQr

 

Interesse in een duurzaam notitieboek met logo?

Wil je jouw merk op een stijlvolle en verantwoorde manier onder de aandacht brengen? Onze notebooks met logo en andere duurzame relatiegeschenken bieden de perfecte oplossing. 

Neem vandaag nog contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Samen creëren we relatiegeschenken die niet alleen jouw merk versterken, maar ook bijdragen aan een betere wereld.