Gratis verzending boven de €50 met de code: VIJFTIGPLUS

The End

Na 3 hele leuke jaren ga ik stoppen met The Perfect Desk. Met veel liefde voor stationery startte ik deze webshop in 2020. Sindsdien combineer ik dat met mijn branding studio Laura Emma, de Storysisters en mijn parttime werk als interieurontwerpster bij Femkeido. Zoals je leest: dat is veel en helaas wordt het te veel.

Ik kan dit leuke platform niet de aandacht geven die het verdient en het dus ook niet naar het level tillen dat ik zou willen. Daarom sluit ik eind 2023 de webshop, maar niet zonder jullie nog 1 keer blij te maken met al onze fijne items - nu voor een extra fijne prijs! Ik wil jullie bedanken voor de support, zowel online en op alle leuke markten. Het was zo leuk om te doen, dankzij jullie! 


Nog een extra bedankje aan mijn moeder, die al vanaf het begin door had dat het erg veel zou worden en me daarom te hulp schoot met al het veilig verzenden van jullie pakketjes. Zonder haar was The Perfect Desk er niet geweest! ✨

 

Kan ik jouw helpen met het vormgeven van jouw webshop? Met mijn branding studio zorgen we ervoor dat jouw merk van top tot teen klopt. Ik kom graag met je in contact!