Gratis verzending vanaf €50 met de code: VIJFTIGPLUS | Binnen 2-4 werkdagen in huis

About us

The Perfect Desk is ontstaan om druk bezette mensen meer rust te bieden. In een wereld waar je wordt omringt met veel ruis is het een uitdaging om gefocust te blijven. The Perfect Desk biedt je de beste kwaliteit en de handigste producten om te organiseren en je volledig te kunnen storten op je werk.

Onze producten komen onder andere uit Nederland en Denemarken en zijn zorgvuldig uitgekozen op hun materialen, functie en uitstraling. We vinden het belangrijk dat er wordt gedacht aan het milieu en kiezen daarom voor producten die lang mee gaan en beperken ons plastic gebruik en dierlijke materialen. Vind je toch iets van plastic terug? Dan is het hergebruikt vanuit de pakketten die wij binnenkrijgen. 

MINIMALISTISCH | KWALITEIT | FOCUS

Laat je inspireren en geniet van een perfect bureau.


banner
56
perfecte bureau's in ontwikkeling
5
designmerken
50
perfecte items

Samenwerken?

The Perfect Desk staat altijd open voor leuke samenwerkingen! Stuur een e-mail naar info@theperfectdesk.nl en we horen graag wat je idee is. 


Laura Emma

The Perfect Desk is bedacht door styliste, fotografe en grafisch ontwerpster Laura Emma. Door het creëeren van volledige branding pakketten voor ondernemers ontdekte ze de behoefte naar focus en organisatie. Met haar webshop en Instagram pagina The Perfect Desk hoopt ze dit te realiseren.

Bekijk hier haar website voor meer van haar werkzaamheden.


OVER