Gratis verzending vanaf €50 met de code: VIJFTIGPLUS

Over 

Al jaren was ik op zoek naar een plek waar je mooie stationary kon vinden. Soms vond ik het, maar dan met veel drukke prints en van slechte kwaliteit. Dus besloot ik in 2020 mijn eigen webshop te starten: The Perfect Desk. 

Ik bied je die plek waar je alles kan vinden en waar je na aankoop veel plezier van je product hebt. In een wereld waar je wordt omringt met veel ruis is het een uitdaging om gefocust te blijven. The Perfect Desk biedt je de beste kwaliteit, rustige uitstralingen en de handigste producten om te organiseren en je volledig te kunnen storten op je werk.

Mijn producten zijn zorgvuldig uitgekozen op hun materialen, functie en uitstraling. Ik vind het belangrijk dat er wordt gedacht aan het milieu en kies daarom voor producten die lang mee gaan en beperk mijn plastic gebruik en dierlijke materialen. Daarom vind je in mijn webshop producten van appelleer, gerecycled wolvilt en vaak met een navulling. Waardoor het jaren mee gaat!

Vind je toch iets van plastic terug? Dan is het hergebruikt vanuit de pakketten die wij binnenkrijgen. Weggooien is tenslotte zonde!

Laat je inspireren en geniet van een perfect bureau.

Liefs, Laura


banner