GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

De merken van The Perfect Desk

De merken en producten die wij in onze webshop verkopen zijn zorgvuldig geselecteerd. In deze blog leggen we je uit welke merken je in onze shop vindt en waarom.

 

Onze selectiecriteria

De criteria voor de selectie van producten en merken in onze webshop zijn:

  1. Kwaliteit. Producten moeten van hoge kwaliteit zijn. Dit betekent bijvoorbeeld dat de kaft van een notitieboek stevig is en het papier mooi. Ook de uitstraling van een product moet goed zijn.
  2. Duurzaam. Dit is complex, want duurzaamheid omvat verschillende aspecten. Denk aan de reisafstand van het product, het gebruik van gerecycled materiaal of de herbruikbaarheid van het product zelf. Kwalitatief sterke producten gaan langer mee en zijn daardoor duurzamer. In onze webshop vind je veel hervulbare notitieboeken, een duurzame keuze.
  3. Minimalistische/neutrale uitstraling. Hoewel iedereen die mij (Tamara) kent weet dat ik van kleur houd, bieden we veelal producten met een neutrale kleur of uitstraling. Ook dat doen we bewust om ervoor te zorgen dat het totaalassortiment er goed uitziet. Deze neutrale basis vullen we aan met gekleurde artikelen, zoals bijvoorbeeld onze telefoontasjes.

 

De merken van The Perfect Desk

Deze merken vind je in onze stationery webshop:

  1. Tinne+Mia. De producten van Tinne+Mia zijn minimalistisch en tijdloos, doordrenkt met een Frans joie de vivre - klassiek met een knipoog - én een stoere Scandinavische twist. Ze vallen op door liefde voor vakmanschap, oog voor detail en het palet van poeder tinten in combinatie met gedurfde en hedendaagse kleuren. Alle notebooks en planners worden gemaakt met FSC-gecertificeerd papier, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen die de biodiversiteit beschermen en de rechten van lokale gemeenschappen respecteren. Door te werken met gecertificeerde drukkers, die aan strenge jaarlijkse audits en procedures worden onderworpen voordat ze het FSC-logo op drukwerk mogen zetten, dragen ze een steentje bij aan het behoud van onze prachtige planeet.
  2. Monk & Anna. Monk & Anna biedt kleine collecties prachtige spullen, met veel zorg ontworpen en met veel kleine details. Het is in 2016 opgericht door drie creatievelingen die de wens hadden om de producten te maken waar ze van houden. Samen creëeen ze minimalistische producten in zachte aardetinten en met verschillende texturen. Geïnspireerd door Japan, de natuur, mode en vakmanschap in het algemeen.
  3. Kaweco. Zo goed als alle pennen uit onze webshop zijn van het merk Kaweco. Hun passie voor de kleinste details maakt het enorme verschil tussen hun schrijfinstrumenten en goedkope, in massa gemaakte producten. Het productieproces en de kwaliteitscontrole van Kaweco gebeurt in Neurenberg. Lokale traditie en technologie van ver komen samen in elk van de Kaweco-pennen: zoals bijvoorbeeld de premium mechanica uit Japan.
  4. House Doctor. De producten van dit Deense merk zijn kwalitatief en ontworpen naar een minimalistische design. De producten zijn gemaakt voor een tijdloos interieur, en dat kun je ook duurzaam noemen. 
  5. The Perfect Desk. Heel soms kopen we een collectie merkloze producten in. Denk hierbij aan de BudgetBasics-collectie. Daarbij bieden we een collectie kantoor essentials voor een klein prijsje. 

 

Jouw merk geschikt voor onze shop?

Denk je dat jouw producten goed bij ons passen? We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Mail ons op info@theperfectdesk.nl en wie weet zien we jouw producten binnenkort in onze shop!