GEEN VERZENDKOSTEN BOVEN DE ZESTIG EURO MET DE CODE: ZESTIGPLUS

Het perfecte tasje voor in het vliegtuig of tijdens een city trip; onze fanny packs!

Bij het reizen per vliegtuig is het belangrijk om je essentiële spullen binnen handbereik te hebben. Ook als je een (city) trip maakt is het handig om naast je grote reistas of handbagage, een klein tasje voor je paspoort,telefoon en geld te hebben. Zo'n tasje zorgt ervoor dat je belangrijke documenten altijd veilig en gemakkelijk toegankelijk zijn. In deze blog vertellen we waarom we ervan overtuigd zijn dat de fanny packs hiervoor het perfecte tasje is!

Kies het Juiste Tasje

Voor een klein tasje dat je paspoort en telefoon kan bevatten, zijn hier een paar belangrijke kenmerken om op te letten:

 1. Formaat en Gewicht: Kies een tasje dat klein en licht is, maar groot genoeg om je paspoort, telefoon en enkele andere kleine essentiële spullen in te bewaren.
 2. Veiligheid: Het tasje moet veilig sluiten, bij voorkeur met een rits of een stevige drukknop, om te voorkomen dat je spullen eruit vallen.
 3. Draagbaarheid: Een tasje met een polsbandje, schouderriem of heuptasje-ontwerp zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt en dat je tasje dicht bij je lichaam blijft.
Je raadt het vast al; de fanny packs checken al deze voorwaarden af! Bovendien zijn ze helemaal hip en ontzettend leuk om te zien (vinden wij dan!).

Wat moet er in je Perfecte Kleine Tasje?

Nu we toch zo lekker bezig zijn, helpen we je graag met een lijst met essentiële items die je in je kleine tasje zou moeten stoppen:

 1. Reisdocumenten:

  • Paspoort: Het belangrijkste document dat je bij je moet hebben tijdens het reizen.
  • Boardingpass - als je gaat vliegen: Zorg ervoor dat je je boardingpass (of de digitale versie op je telefoon) gemakkelijk kunt bereiken. Al kan dit tegenwoordig ook vaak gewoon vanaf je telefoon gescand worden. Wel zo handig en milieuvriendelijk.
 2. Elektronica:

  • Telefoon: Zorg ervoor dat je telefoon altijd binnen handbereik is, voor zowel communicatie als toegang tot belangrijke informatie.
  • Oplader of powerbank: Een kleine, draagbare oplader of powerbank voor noodgevallen.
 3. Essentiële Kaarten en Geld:

  • Creditcards en pinpas: Voor noodgevallen en gemakkelijke betalingen.
  • Contant geld: Kleine hoeveelheden contant geld voor situaties waarin je geen kaart kunt gebruiken.
 4. Overige Essentiële Spullen:

  • Pen: Handig voor het invullen van formulieren tijdens de vlucht of bij aankomst.
  • Noodcontactinformatie: Een klein kaartje met noodcontacten en belangrijke nummers.
  • Klein flesje handgel: Voor snelle desinfectie van je handen.

 


Dus ga jij binnenkort op vakantie? Overweeg dan de aanschaf van één van onze fanny packs. We spreken uit eigen ervaring als we zeggen dat ze echt heel handig zijn! Je vindt ze in onze shop in 4 mooie kleuren: